Kleine Zaal

Klapstuk: klassieke highlights met Ella van Poucke & Caspar Vos

Tijdens Klapstuk hoor je in een uurtje de highlights uit de klassieke muziek. Korte stukken, dat betekent een beetje proeven van alles. Muzikale tapas, zeg maar. Tussendoor krijg je uitleg van host Eva Cleven én de musici. Met vanavond: celliste Ella van Poucke, begeleid door pianist Caspar Vos.
Klapstuk
Klapstuk is dé avond om klassieke muziek te ontdekken. Gedurende een uur hoor je korte highlights uit geliefde stukken, met tussendoor uitleg door host Eva Cleven én de musici. Kennis of voorkennis van muziek is niet nodig. Korte stukken, dat betekent een beetje proeven van alles. Muzikale tapas, zeg maar. Of mezze. Klapstuk wordt geserveerd in de fijne en intieme Kleine Zaal van Het Concertgebouw, dus zit je bovenop de musici. En na het concert hoef je niet meteen naar huis. De bar is open en bij onze huispianist kun je een verzoeknummer aanvragen, en dat hoeft niet per se klassieke muziek te zijn!

Ella van Poucke en Caspar Vos
Ella van Poucke stond op haar tiende voor het eerst met haar cello op het podium van Het Concertgebouw. Inmiddels trad ze op in grote zalen over de hele wereld – en net zo lief op Down the Rabbit Hole of een ander festival. Van Poucke houdt van Bach en Beethoven, maar ook van de muziek van nu. Met pianist Caspar Vos speelt ze haar lievelingsstukken.

Met dank aan het F.d.B.v.K. Tafjord Fonds en het Fonds Hemelbestormers.

Musici

  • Eva Cleven: presentatie
  • Ella van Poucke: cello
  • Caspar Vos: piano